L'Espanyol només farà dos amistosos abans de la primera ronda de l'Europa League

Seran els dies 17 i 20 de juliol, contra dos rivals encara per definir

L'Espanyol continua refent la planificació esportiva de la pretemporada vinent. La consecució d'una plaça per a les rondes prèvies de l'Europa League ha alterat els plans de l'entitat, que s'ha vist obligada a deixar en l'aire una gira xinesa que, de moment, haurà d'esperar. D'entrada, el club blanc-i-blau ha anunciat que començarà la temporada 2019-2020 el 3 de juliol. El cos tècnic ha planificat per als tres primers dies proves mèdiques al matí i sessions d'entrenament a la tarda. Per al dissabte 6 de juliol hi ha prevista una doble sessió a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Després d'aquests primers compassos, el conjunt de Rubi començarà una estada esportiva a Torremirona, a la localitat de Navata (Alt Empordà). Serà del 8 al 17 de juliol. Per aquest mateix dimecres 17 de juliol està planificada la disputa del primer amistós. El segon partit de preparació es desenvoluparà el dissabte 20 de juliol. Els dos rivals encara s'han de definir.

Després d'aquesta fase inicial de pretemporada, l'equip blanc-i-blau prepararà la primera eliminatòria de l'Europa League, que es jugarà a mitjans de la setmana següent (en principi, el dijous 25 de juliol) i el rival sortirà del sorteig que es farà el 19 de juny vinent.

Més continguts de