L'Espanyol farà la junta d'accionistes el 5 de desembre

Chen Yansheng podria donar explicacions sobre les seves intencions de vendre part de les accions

L'Espanyol ha convocat per al 5 de desembre, a les 11.30 hores, la junta general ordinària i extraordinària d'accionistes. Com sol ser habitual els últims anys, es farà a l'Auditori de Cornellà, al costat de l'estadi. 

A l'ordre del dia, a banda del tradicional informe del president Chen Yansheng, i de l'aprovació dels comptes de l'exercici 2017-18, es preveu l'aprovació de la gestió duta a terme pel consell d'administració (Chen, a través de Rastar, és el màxim accionista amb més del 99% de les accions). També hi haurà torn de precs i preguntes.

Serà una ocasió propícia perquè Chen Yansheng doni explicacions sobre les seves intencions al club, després que en els últims mesos s'hagi rumorejat amb una possible venda de part de les accions a inversors de fora. 

La decisió de celebrar la junta pel matí és una de les principals novetats d'aquest any. Habitualment, la junta d'accionistes se celebrava un dilluns a mitja tarda. Aquest cop, la idea del club és fer-la coincidir amb el mateix dia que es disputi el partit de tornada dels setzens de final de Copa contra el Cadis. Aquest horari, però, no ha agradat a molts accionistes, que es veuen perjudicats perquè per motius laborals no podran assistir. Un dels grups que ja ha mostrat el seu desacord és l'APMAE (Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l'Espanyol), que s'ha queixat a través de les xarxes socials: "Per tal d'afavorir de que els accionistes no assistim, amb l'excusa de que es el que fan les gran empreses. Si encara no han entès de que som un club de futbol, es que no han entès res". 

Més continguts de