ESPANYOL

L'Espanyol aplicarà descomptes per antiguitat i fidelitat als seus socis

La nova campanya d'abonaments vol engrescar els més joves

L’Espanyol ha presentat aquest divendres la campanya d’abonaments per a la temporada 2019-2020 a la Sala President de l’RCDE Stadium. Agustí Filomeno, director de màrqueting i comercial, i el seu equip han desenvolupat les accions estratègiques per al curs vinent, accions centrades en la internacionalització de la marca del club. 

L’Espanyol va tancar la temporada 18/19 amb 20.961 abonats, arribant a un total de 24.640 persones en altres conceptes de soci. Per poder aplicar de manera ordenada les noves propostes, a la temporada 19/20 el carnet de soci-fan i el de soci-nin es converteixen definitivament en carnet de soci, alhora que el carnet de soci-abonat es divideix entre el carnet de soci més el carnet d’abonament.

El carnet de soci és el que recull el número de soci i reconeixerà la fidelitat, a més de premiar els anys d’antiguitat ininterrompuda com a soci del club. Econòmicament no suposa cap canvi, ja que tindrà un preu base de 60 € per als adults i presenta diversos descomptes que el faran més assequible i econòmic: 45 € per als nens, 45 € per als penyistes adults i 30 € per als penyistes infantils. A més, es premiarà l’antiguitat i, sobre aquest preu, es rebaixarà un 1% per cada any d’antiguitat ininterrompuda entre els 0 i els 50 anys i un 2% entre els 51 i els 74 anys. A partir dels 75 anys d’antiguitat ininterrompuda, el carnet de soci serà gratuït. 

El carnet de soci no està lligat a un seient ni dona accés al camp, però igualment vol afavorir l’assistència a l’RCDE Stadium, i per això cada soci tindrà una entrada gratuïta (excepte per a partits 'premium'). A partir dels 50 anys d’antiguitat, cada soci tindrà dues entrades gratuïtes. A més, tots els socis disposaran d’un 10% de descompte en la compra d’entrades addicionals.

El carnet de soci tindrà també la seva versió internacional, que serà virtual per a tots els seguidors d’altres països que vulguin ser socis de l’Espanyol de Barcelona i que serà un al·licient per donar a conèixer el club arreu del món. 

Com a complement del carnet de soci, tots els socis-abonats que tenen seient al camp també hauran d’adquirir el carnet d’abonament, que és el que els dona accés a l’RCDE Stadium. Aquest abonament premia el compromís al camp. És el carnet de crit blanc-i-blau. L’abonament tindrà importants descomptes, segons edat, que poden arribar fins al 85% en el cas dels nens i fins al 20% en el cas dels pensionistes. A més del descompte per a col·lectius compromesos amb el club, com les penyes i la grada d’animació. Així mateix es premiarà de manera rellevant l’assistència al camp.