Esports 25/06/2012

Europa descobreix de mica en mica el talent de Jordi Alba

T.p.
2 min
Europa descobreix de mica en mica  el talent  de Jordi Alba

BARCELONAJordi Alba segueix creixent com a futbolista a l'Eurocopa, en espera de saber on jugarà la temporada que ve. El català del València va jugar el seu millor partit a l'Eurocopa contra França, i va admetre que està "content per tota la feina que ha fet l'equip". "La primera part va ser molt bona, dominant la pilota i el joc. Després, a la segona part, ens van collar una mica més, però no ens van crear perill. Si ens mantenim fidels al nostre estil ens anirà bé", afegia.

Alba, titular en els quatre partits jugats fins ara per la selecció espanyola a l'Eurocopa, no és una sorpresa per als seus companys, com admetia Xabi Alonso: "Tota aquesta temporada ja ha jugat realment bé". Però fora de la lliga espanyola el seu nom és ara quan comença a sonar fort, amb informacions de la premsa anglesa que parlen de l'interès del Manchester United. Jordi Alba, però, sembla destinat a acabar al Barça, club en què es va formar. Ahir el president del València, Manuel Llorente, va admetre que les negociacions segueixen pel mateix camí, malgrat que a València no ha agradat que un club com el Barça els "vulgui fitxar nois de 10 i 11 anys". Segons Llorente, el tema de Jordi Alba és un "cas diferent, és futbol professional, l'afer dels nens no afecta per a res les negociacions".

Manuel Llorente espera poder tancar aquesta setmana el traspàs per una xifra pròxima als 15 milions d'euros. El Barça vol fer-ho, però per una xifra que no passi dels 12 milions. I Jordi Alba confia fer-ho bé dimecres contra Portugal, durant les semifinals de l'Eurocopa. "Als quarts de final ho hem fet molt bé, cal seguir així perquè només ens queda un partit per arribar a la final, que és el nostre objectiu", deia ahir el català.

stats