LLIGA ENDESA
Esports 28/09/2012

El Fiatc Joventut rep el Lagun Aro per donar el tret de sortida a la Lliga Endesa

La Penya rep el conjunt basc després de la bona impressió causada a la Lliga Catalana, en què va derrotar l'Assignia Manresa en semifinals (88-80) i va perdre per poc amb el Barça (69-76)

Efe
1 min
Nacho Llovet, a la dreta d'Albert Ventura, durant la presentació de les noves equipacions del Fiatc Joventut.

BadalonaCorey Fisher té molt difícil ser aquest dissabte (18 hores, Teledeporte) a l'Olímpic de Badalona a causa de l'esquinç de grau 2 que va patir al turmell esquerre dimecres de la setmana passada. El base nord-americà va intentar ahir entrenar-se però va sentir dolor i va haver de retirar-se, segons informa la pàgina web oficial de la Lliga Endesa.

Els verd-i-negres tindran davant seu un rival que després de la marxa d'Andy Panko, Jimmy Baron i Sergi Vidal no té el potencial de l'any passat –va jugar la fase final per al títol–, com ha demostrat en la pretemporada, en què només ha guanyat dos partits. Tot al contrari que l'equip de Salva Maldonado, que arriba al primer partit del campionat amb la confiança alta contra un equip amb el qual lluitarà previsiblement pels mateixos objectius.

Els verd-i-negres han fet una bona pretemporada, amb cinc victòries i dues derrotes, i algunes de les noves incorporacions, com Manny Quezada i Tony Gaffney, van demostrar a la Lliga Catalana la seva bona adaptació a una competició que mai havien jugat. Bona part de les opcions de victòria demà passaran pel joc interior. Contra el Regal Barcelona, l'equip verd-i-negre va cedir 12 rebots i per aquí es van escapar part de les seves opcions.

El Lagun Aro GBC compta amb dos pivots de solvència contrastada com David Doblas i Guillem Rubio, que posaran a prova la inexperiència a la lliga d'Ognjen Kuzmic i Tony Gaffney. Els donostiarres van guanyar la temporada passada els dos partits jugats contra l'equip de Salva Maldonado, que parteix com a favorit davant un rival que ha afrontat una complicada pretemporada.

stats