Publicitat
Publicitat

TENIS

La Federació Espanyola de Tenis podria traslladar la seu a Madrid en cas de DUI

Actualment és a Barcelona

La Federació Espanyola de Tenis (RFET) convocarà una assemblea general si es produeix una declaració unilateral d'independència a Catalunya, per plantejar el trasllat de la seu, que actualment és a Barcelona.

Així ho ha assenyalat avui Miguel Díaz Román, president de la RFET, després de la presentació al Consell Superior d'Esports de la cinquena edició del Mútua Madrid Open sub 16. "Si realment s'arriba a la declaració unilateral d'independència, tinc l'obligació de convocar la meva assemblea general i veure quina decisió prendre", ha explicat Miguel Díaz.

El president de la RFET ha comentat també que hi ha "bastantes seus interessades" ja a organitzar la primera eliminatòria del Grup Mundial de la Copa Davis entre Espanya i Gran Bretanya, que es disputarà en territori espanyol, del 2 al 4 de febrer.

En aquesta eliminatòria debutarà Sergi Bruguera com a capità, després de signar per dos anys, igual que Anabel Medina, com a capitana de la Copa Federació. Tots dos seran presentats aquest dimecres a la seu del Consell Superior d'Esports.
 

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT