TENIS
Esports 06/06/2012

Federer i Djokovic remunten i se citen a les semifinals de Roland Garros

Oriol March
1 min
El suís Roger Federer es va classificar ahir per a les semifinals de Roland Garros.

BARCELONA.Els va anar d'un pèl, però se'n van sortir. Novak Djokovic i Roger Federer van superar amb moltes dificultats els seus enfrontaments de quarts de final de Roland Garros i es trobaran a les semifinals del Grand Slam parisenc. Serà la reedició de la penúltima ronda de l'any passat, quan Federer es va endur la victòria i el passaport cap a una final que perdria contra Rafel Nadal, hexacampió a París.

El suís no va tenir ahir el seu millor dia contra l'argentí Juan Martín del Potro, que va començar dominant el partit sense gaire oposició i es va acabar enduent els dos primers sets. Federer, que sempre es guarda un as a la màniga quan està contra les cordes, va treure de la seva raqueta el millor tenis que ha exhibit aquest any a París. En els següents tres parcials només va deixar que Del Potro s'apuntés cinc jocs.

Djokovic va seguir un guió similar al del seu futur rival. Tot i començar bé el partit -6-1 en el primer set-, va deixar que Tsonga li mengés terreny fins al punt que va disposar de tres pilotes de partit. El serbi va saber reaccionar i, agònicament, va remuntar fins a les semifinals.

Avui Nadal s'enfronta a Nicolás Almagro i David Ferrer a Andy Murray per acabar de definir la segona semifinal del Grand Slam parisenc.

stats