COPA MASTERS
Esports 25/11/2011

Ferrer perd amb Berdych i jugarà les semifinals del Masters davant de Roger Federer

Toni Padilla
1 min
David Ferrer colpeja una bola en el partit contra Berdych.

BarcelonaTomas Berdych ha superat en tres sets a David Ferrer i jugarà les semifinals de la Copa Masters. El triomg del txec signica que Novak Djokovic queda eliminat, però també deixa al jugador de Xàbia sense la primera posició del grup A del torneig. Ferrer doncs, no evita jugar les semifinals dissabte a les 3 de la tarda davant de Roger Federer, el seu botxí en la final del 2007. La segona semifinal (21.00, Teledeporte), serà entre Berdych i Tsonga.

Ferrer ha guanyat el primer set per 6-3 mostrant el seu joc sòlid que ja l'havia portat a desfer-se de Murray i Djokovic. En el segon set, Ferrer ha gaudit d'un break que semblava obrir el camí del triomf, però sot pressió Berdych s'ha crescut. El servei del txec, una de les seves grans armes, ha començat a funcionar i el segon set l'ha guanyat el txec per 7-5 En el tercer set, Ferrer s'ha enfonsat físicament i Berdych no l'ha perdonat: 6-1 en mitja hora de joc.

La derrota de Ferrer, sumada a la sorprenent desfeta de Djokovic davant del seu amic Tipsarevic abans, deixa el torneig sense els tres jugadors més ben classificats al rànquing de l'ATP: Djokovic, Nadal i Murray. Federer queda com a gran favorit per guanyar una Copa que ja ha guanyat cinc cops. Cap tenista ho ha fet sis vegades.

stats