ESPANYOL
Esports 07/09/2012

Festival de gols solidaris per refer l'Alt Empordà

BARCELONA.L'Espanyol va golejar ahir 0-8 una selecció de jugadors de l'Alt Empordà que va improvisar-se per jugar un amistós solidari a l'estadi municipal de Vilatenim de Figueres, que va omplir la meitat de les seves graderies (uns 4.500 espectadors). El partit es va celebrar per recaptar fons en favor dels afectats pels greus incendis que van arrasar la zona al juliol i va començar després d'un respectuós minut de silenci en memòria de les quatre víctimes mortals.

Simao, amb un gol de penal i un altre de falta, i Stuani, també des dels onze metres i rematant dins l'àrea petita, van estrenar-se com a golejadors amb la samarreta de l'Espanyol. També va marcar Wakaso, després d'una gran jugada personal en què, fins i tot, es va atrevir a fer dues bicicletes. Van tancar la golejada Christian Alfonso (2) i Cubillas. Mattioni, lesionat des de l'agost del 2010, va disputar 45 minuts.

Aprofitant l'aturada de Lliga, l'Espanyol quedarà concentrat a Peralada fins dissabte. Durant aquesta breu estada Pochettino farà dobles sessions d'entrenament per acoblar els nous fitxatges a l'equip.