MUNDIAL 2014

Fidel Castro envia una carta a Maradona on diu que "Messi dóna glòria al noble poble argentí"

El líder cubà felicita Diego Armando Maradona pel programa de televisió que fa

El líder de la revolució cubana Fidel Castro ha enviat una carta a Diego Maradona en què el felicita pel seu programa televisiu anomenat "De zurda" al canal sud-americà Telesur, una missiva en la qual també envia salutacions i felicitacions a la selecció argentina i Leonel Messi.

"Inoblidable amic, cada dia tinc el plaer de seguir el teu programa per Telesur sobre l'espectacular copa mundial de futbol, gràcies a això puc observar l'extraordinari nivell d'aquest universal esport", diu la carta llegida pel company de Maradona en la conducció l'espai, l'uruguaià Víctor Hugo Morales. Així mateix, Castro envia salutacions a Messi, "un formidable atleta que dóna glòria al noble poble d'Argentina".

El líder cubà també li diu Maradona que no oblidarà "mai" l'amistat i el suport que va brindar sempre "el líder bolivarià Hugo Chávez promotor de l'esport i la revolució de l'Amèrica Llatina i els pobles subjugats del món".

Maradona, abans d'escoltar el contingut de la carta ha dit: "El millor que ens va poder haver passat és que ens hagi escrit el més gran de tots