Esports 13/04/2012

Florentino prepara un nou contracte per a Cristiano Ronaldo

El diari 'El Confidencial' assegura que diversos equips li han ofert contractes que dupliquen els 12 milions nets que cobra al Reial Madrid

Ara
1 min
Florentino Pérez, president del Real Madrid / EFE

BarcelonaL'última reunió perquè Cristiano continuï al Madrid va tenir lloc en els primers dies de febrer a les oficines professionals del president madridista, Florentino Pérez, amb Jorge Mendes, agent de Ronaldo, i José Ángel Sánchez, director corporatiu madridista, com a participants de la cita a quatre. Segons explica aquest divendres 'El Confidencial', la reunió era per parlar de l'especial relació que mantenia amb la grada de l'estadi blanc, i es va acabar parlant d'un nou contracte a causa de l'oferiment del jugador de "seguir tota la vida al Reial Madrid". El diari assegura que a aquesta reunió va entrar un Ronaldo diferent del que va sortir.

Diversos equips li doblen el sou de 12 milions

Alguns equips s'han acostat al mànager de Ronaldo, Jorge Mendes, i li han ofert contractes que dupliquen els 12 milions d'euros nets que percep per temporada al Madrid. Ronaldo, però, no ha volgut ni atendre les trucades procedents de Rússia o Anglaterra. Roman Abramóvitx –propietari del Chelsea– i Mansour bin Zayed al Nahyan –xeic propietari del Manchester City– aspiren a tenir algun dia al seu costat Cristiano, però a dia d'avui no hi ha "cap esquerda" en la relació que manté amb l'entitat madridista. Per si de cas, el president madridista s'ha mogut i ha plantejat un nou contracte que, si res no canvia, serà signat a l'inici de la propera temporada.

stats