Publicitat
Publicitat

Florentino prepara un nou contracte per a Cristiano Ronaldo

El diari 'El Confidencial' assegura que diversos equips li han ofert contractes que dupliquen els 12 milions nets que cobra al Reial Madrid

L'última reunió perquè Cristiano continuï al Madrid va tenir lloc en els primers dies de febrer a les oficines professionals del president madridista, Florentino Pérez, amb Jorge Mendes, agent de Ronaldo, i José Ángel Sánchez, director corporatiu madridista, com a participants de la cita a quatre. Segons explica aquest divendres ' El Confidencial', la reunió era per parlar de l'especial relació que mantenia amb la grada de l'estadi blanc, i es va acabar parlant d'un nou contracte a causa de l'oferiment del jugador de "seguir tota la vida al Reial Madrid". El diari assegura que a aquesta reunió va entrar un Ronaldo diferent del que va sortir.

Diversos equips li doblen el sou de 12 milions

Alguns equips s'han acostat al mànager de Ronaldo, Jorge Mendes, i li han ofert contractes que dupliquen els 12 milions d'euros nets que percep per temporada al Madrid. Ronaldo, però, no ha volgut ni atendre les trucades procedents de Rússia o Anglaterra. Roman Abramóvitx –propietari del Chelsea– i Mansour bin Zayed al Nahyan –xeic propietari del Manchester City– aspiren a tenir algun dia al seu costat Cristiano, però a dia d'avui no hi ha "cap esquerda" en la relació que manté amb l'entitat madridista. Per si de cas, el president madridista s'ha mogut i ha plantejat un nou contracte que, si res no canvia, serà signat a l'inici de la propera temporada.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT