PRIMERA DIVISIÓ

Florentino Pérez: "Guanyarem la desena Champions amb Cristiano de blanc"

El dirigent afirma que el Madrid no pagarà la clàusula per fitxar Thiago Alcántara

Florentino Pérez ha assegurat, hores abans de ser proclamat president del Reial Madrid per quatre anys més, que el madridisme ha d'estar tranquil per la continuïtat del portuguès Cristiano Ronaldo i ha assegurat que guanyaran la desena amb ell de blanc. "No sé si els madridistes estan gaire preocupats per Cristiano perquè té dos anys més de contracte i volem que es retiri al Reial Madrid i crec que es retirarà aquí. Guanyarem la desena amb Cristiano. Com més aviat millor. Li queden molts anys i aviat l'acabarem guanyant", ha dit u na entrevista al programa 'Punto Pelota'.

Després de la marxa de Mourinho al Chelsea, Florentino Pérez ha assegurat que no ha parlat "amb ningú del PSG per Ancelotti", ni amb Jupp Heynckes ", i que Zinedine Zidane serà qui tanqui el pròxim entrenador.

Florentino Pérez ha analitzat el final de l'etapa de Mourinho al Reial Madrid. "És un tècnic de gran intensitat, molt exigent, i per on passa deixa empremta. Tal com es van desenvolupar els esdeveniments al final vam arribar a la conclusió que el millor era que marxés. Aquí no ha guanyat ningú la batalla, ni l'ha perduda", i ha afegit que "el gran problema de Mourinho no ha estat Iker, utilitzat per interessos d'alguns mitjans. Mourinho sap que és el millor porter del món però el nivell d'exigència que demana també arriba a Casillas. Exigir és boníssim".


Florentino
ha descartat que el Reial Madrid hagi de fitxar Thiago Alcántara. "És un bon jugador, però nosaltres no exercirem cap dret de compra per clàusula. No farem res hostil contra el Barcelona".

Més continguts de