FÓRMULA 1
Esports 09/05/2013

Un fotògraf denuncia Fernando Alonso als Mossos d'Esquadra per agressió

Segons el fotògraf Jordi Martín, Alonso l'ha empès quan ell intentava aconseguir una foto d'ell i la seva xicota a la sortida de l'hotel on el pilot està allotjat

Ara
1 min

BarcelonaProblemes per al pilot Fernando Alonso amb la premsa. Segons ha anunciat a través de Twitter, el fotògraf Jordi Martin ha denunciat el pilot asturià per agressió.

Martin, que ha publicat imatges de l'incident, ha explicat a través de la xarxa social què ha passat. "Fernando [Alonso] ja està denunciat als Mossos. Hi ha testimonis i proves gràfiques que han demostren que m'ha agredit. Vergonya de persona!", ha tuitejat el fotògraf, que ha explicat que ell estava esperant que Alonso sortís de l'hotel on està allotjat durant aquests dies amb motiu del Gran Premi de Fórmula 1 amb la seva xicota, Dasha Kapustina, per fer una foto de la parella.

"Estava esperant que sortís de l'hotel, i quan m'ha vist, m'ha empès contra la paret. Les fans n'han estat testimonis", ha continuat explicant a la xarxa social el fotògraf, que ha afegit: "El problema és que quan m'ha donat l'empenta, ell venia amb força i m'ha tirat la càmera a terra... 6.000 euros val".

Finalment, el fotògraf s'ha dirigit a Alonso a través de Twitter: "Per demà prepara una excusa quan et cridin els Mossos d'Esquadra per declarar per haver-me trencat la càmera quan m'has donat una empenta", i ha afegit, per acabar: "A veure si amb aquesta denúncia la propera vegada respectes més a la premsa. Saps que no hi ha hagut provocació".

stats