HANDBOL
Esports 25/11/2017

El Fraikin també guanya a Hongria i es classifica per a la fase de grups de la Copa EHF

Els vallesans derroten el KSE Balatonfüredi al partit de tornada (26-27)

El Fraikin Granollers ha derrotat el Balatonfüredi

BarcelonaEl Fraikin BM Granollers ha aconseguit la classificació per a la fase de grups de la Copa EHF. Els vallesans, que ja havien guanyat el partit d'anada contra el KSE Balatonfüredi, han tornat a aconseguir la victòria en el partit de tornada disputat a Hongria (26-27).

A Granollers, els catalans havien guanyat de set punts, una renda prou còmoda per poder jugar a fora de casa sense pressió. Tot i així, el Balatonfüredi ha pogut ajustar l'eliminatòria a la primera part, en què ha arribat a tenir tres gols d'avantatge al marcador. El Fraikin, però, concentrat i efectiu, ha sabut redreçar el rumb i anar-se'n al descans amb avantatge (12-13), una diferència que s'ha anat ampliant al segon temps.