HANDBOL
Esports 12/11/2012

El Granollers rep el potent Ademar de Lleó de Manolo Cadenas

Després de perdre contra el líder, el FC Barcelona (31-24), el Fraikin Granollers rep el Reale Ademar de Lleó, quart classificat a la lliga (21 h)

Efe
1 min
Raúl Campos, en una acció del Fraikin Granollers-BM Cangas

GranollersEl Granollers és, actualment, desè amb només set punts i intentarà continuar sumant-ne per situar-se a la part més còmoda de la taula. Els catalans necessiten poder sumar punts i consolidar el bon joc que van aconseguir fa dues jornades en imposar-se a l'Aragó, en què van demostrar la seva capacitat resolutiva d'un bon joc ben coordinat.

Els vallesans, a més de Juan del Arco i Ivan Raigal, igual que en l'última jornada contra el FC Barcelona, tindran la baixa de Rodrigo Salinas.

El jugador ha estat cedit durant 13 dies a l'equip Al-Kuwait, com a reforç per al Campionat asiàtic de clubs, tot a causa de la situació econòmica del club vallesà, perquè aquesta decisió representarà al Granollers poder cobrir el 40% del sou net de Rodrigo. L'Ademar, que juga competicions europees, l'entrena qui va ser, durant més de tres anys, el tècnic del Granollers, Manolo Cadenas.

stats