LLIGA ASOBAL
Esports 07/09/2012

El Fraikin Granollers debuta a la lliga Asobal empatant a casa amb l'Academia Octavio (26-26)

L'encert golejador de Del Arco i Grundsten, clau per aconseguir sumar el primer punt

BarcelonaEl Fraikin Granollers de Toni Garcia ha debutat amb empat a la lliga Asobal després d'empatar a 26 gols al Pavelló Olímpic vallesà amb l'Academia Octavio. Toni Garcia, qui debutava a la banqueta vallesana, ha vist com els visitant es posaven ràpidament per davant després d'un inici favorable als locals per 2-1. Al descans, el resultat era de 12-14 favorable als gallecs. A la segona part el Fraikin no ha aconseguit posar-se per davant fins el minut 55 (25-24) gràcies a l'encert golejador de Nicklas Grundsten (sis gols de sis llançaments) i Juan Del Arco (7 gols).

La bona feina de Gonzalo Pérez de Vargas sota els pals en els darrers atacs ha ajudat per empatar un partit sense gols durant els darrers dos minuts. La temporada passada, aquests dos equips també van empatar a Granollers. Garcia no ha disposat del darrer fitxatge Nikola Lazic per lesió. Tampoc han jugat per motius físics Aidenas Malasinskas i Ivan Raigal.