HANDBOL
Esports 10/05/2013

El Fraikin Granollers fa una gran segona part i supera el Guadalajara (29-25)

El jove Pol Sastre ha fet una gran segona part a la porteria fent oblidar la baixa de Gonzalo Pérez de Vargas

GranollersFraikin Granollers ha derrotat el Quabit Guadalajara per un clar 29-25 en un partit en què s'ha acabat imposant la lògica del major potencial local davant un equip que encara no té assegurada la permanència a la lliga Asobal a falta de només dues jornades . Els homes de Mateo Garraldo han sortit més forts, però era un miratge.

Van ser els homes de Mateo Garralda els que van portar la iniciativa en els primers minuts de partit, però tot va acabar sent només un miratge. Des del minut 18, amb el 6-8, el Guadalajara ha començay a marcar petites diferències gràcies a les accions ofensives des del pivot i el lateral que superaven a un Granollers fluix en defensa que perdia 7-10 (minut 21), moment en que Toni García ha demanat el seu primer temps.

La baixa de Gonzalo Pérez de Vargas a la porteria l'han solucionat Manel Pérez i Pol Sastre, primer nerviosos però mica en mica més encertats, amb el jove Pol Sastre guanyant-se l'ovació del públic a la segona part.

Al descans el partit anava 13-13, però als 36 minuts el Granollers ja s'havia escapat per 18-13. Amb una màxima de 7 gols als 48 minuts, el Granollers ja no s'ha aturat aspirant a acabar en la sisena posició.

- Fitxa tècnica:

29 - Fraikin Granollers (13 +16); Pérez (Sastre ps), Blanxart (2), Malasinskas (5), Adrià Pérez (-), Salinas (2,1 p), Grundsten (2), Marc Garcia (3) - equip inicial - Pujol (-), Capdevila (3), Raigal (-), Arnau García (2), Campos (2), Solé (3), Puig (1p) i Resina (4).

25 - Quabit Guadalajara (13 +12); Gomez, Fernandes Monteiro (8), Reig (4,1 p), Fontenla (2), De la Rubia (3), Bozalongo (-), Nenadic (4) - equip inicial - Parra (1) De la Salut (2,1 p), Tremps (1) i Radulovic (-).

Marcador parcial cada cinc minuts: 2-2, 4-4, 6-6, 7-9, 10-12, 13-13, descans, 16-13, 19-14, 21-16, 24-17, 26 - 21 i 29-25.

Àrbitres: Rafael Alberto García Mosquera i Enrique Rios Martín. Van excloure a Marc García (2), David Resina, Nicklas Grundsten, per part del Granollers, ja Fernandes Monteiro, Jorge Fontenla, Javier Parra (2), per part del Quabit BM Guadalajara.