HANDBOL
Esports 17/09/2011

El Fraikin Granollers supera el Port Sagunt i es retroba amb la victòria (30-34)

Amb el triomf a la pista dels valencians, el Fraikin dóna un cop sobre taula i s'oblida de la dolorosa derrota a l'Olímpic davant l'Anaitasuna de la primera jornada

Reznicek, en el partit davant l'Anaitasuna

BarcelonaNo és fàcil vèncer Sagunt. El Granollers, però, ho ha fet aquesta tarda en el segon partit de la temporada. Els homes de Manolo Cadenas no ho han tingut fàcil, però a partir del minut 20 han dominat el marcador i han aconseguit el control del partit, fet que ha facilitat les coses pel que fa a la victòria final per 30-34.

Amb aquest triomf el Fraikin suma els seus dos primers punts de la temporada i deixa enrere la derrota del primer partit davant un recent ascendit, l'Helvetia Ainatasuna. El proper partit dels vallesans serà el proper divendres davant el Quabit Guadalajara, a Granollers.

Fitxa tècnica

:

30 - Alser Port Sagunt (15 +15): Bruixola, Sorrentino (4), Moya (7), Sifre (6, 2p), Muiña (4), Tarrasó (2), Prendes (4). Peg (ps), Cid, Rubén (2) i Stefanovic (1),

34 - Fraikin Granollers (16 +18): Pérez de Vargas, Resina (4, 2p), Nenadic (4, 1p), Del Arco, Blanxart (7, 3p), Chispi (2). Malasinskas (1), Félez (4, 1p), Grundsten (4), Raigal (1) i Reznicek (7)

Marcador cada cinc minuts: 2-2, 5-5, 7-7, 10-9, 13-12, 15-16 (descans) 18-20, 20-22, 23-25, 24-26 i 30-34 .