Titan Desert 2015

Fran Pérez troba premi a una escapada de 40 quilòmetres i s'endú la tercera etapa de la Titan Desert

El murcià deixa clavat el català Guillem Muñoz en els últims cent metres

El murcià Fran Pérez, amb una escapada de més de quaranta quilòmetres juntament amb Guillem Muñoz, a qui ha vençut amb un canvi de ritme a falta de cent metres, s'ha imposat en la tercera etapa de la Titan Desert. Era la segona i última incursió a la montanya de la prova.

La principal complicació de l'etapa ha estat en els primers quaranta quilòmetres, en què els ciclistes han pujat un port fins als 1310 metres i han hagut d'afrontar un descens amb pedres molt complicat. Prop del quilòmetre 60, Pérez s'ha escapat. L'exciclista del Caisse d'Epargne i Movistar ha acabat deixat clavat al català que l'ha acompanyat en solitari.

En categoria femenina, la vencedora de l'etapa ha sigut Mayalen Noriega, que ha entrat per davant d'Anna Ramírez, guanyadora dels dos primers dies. La seva entrada només tretze segons per darrere de Noriega li permet mantenir el lideratge.

El murcià Fran Pérez, amb una escapada de més de quaranta quilòmetres juntament amb Guillem Muñoz, a qui ha vençut amb un canvi de ritme a falta de cent metres, s'ha imposat en la tercera etapa de la Titan Desert. Era la segona i última incursió a la montanya de la prova. La principal complicació de l'etapa ha estat en els primers quaranta quilòmetres, en què els ciclistes han pujat un port fins als 1310 metres i han hagut d'afrontar un descens amb perdres molt complicat. Prop del quilòmetre 60, Pérez s'ha escapat. L'exciclista del Caisse d'Epargne i Movistar ha acabat deixat clavat al català que l'ha acompanyat en solitari. En categoria femenina, la vencedora de l'etapa ha sigut Mayalen Noriega, que ha entrat per davant d'Anna Ramírez, guanyadora dels dos primers dies. La seva entrada només tretze segons per darrere de Noriega li permet mantenir el lideratge.

Més continguts de