MUNDIAL 2014
Esports 19/11/2013

França s'espolsa de sobre les pors i goleja els ucraïnesos per ser al mundial (3-0)

Sakho, autor de dos gols, un dels herois de la victòria dels homes de Didier Deschamps

Benzema, celebrant el segon gol francès

BarcelonaFrança jugarà el Mundial del Brasil. Els homes de Deschamps, que havien perdut per 2-0 el partit d'anada del play-off final a Kíev, han guanyat per 3-0 el partit de tornada.

França, amb Benzema de titular i Giroud sacrificat, ha estat molt superior als ucraïnesos, que patien dues baixes claus en defensa. Sakho ha fet el primer gol als 20 minuts i abans del descans ha arribat el segon, obra de Benzema en fora de joc. Jugada protestada pels visitants.

A la segona part les coses s'han complicat per als visitants ja que Khacheridi ha estat expulsat. El partit amb 2-0 anava a la pròrroga, però el setge francès ha acabat transformant-se en el tercer gol francès, després d'un rebuig que ha aprofitat de nou Sakho. Amb Ribery vertical i Valbuena entremaliat entre línies, França ha superat sempre a un rival que mica en mica s'ha fos. França es converteix així en la darrera selecció europea classificada pel Mundial.