Esports 20/03/2016

Galca: "Hem tingut la força i l'entrega per capgirar el resultat"

R.r.
Galca ha mogut l'equip al descans per canviar la dinàmica de l'Espanyol

Cornellà de LlobregatEl tècnic blanc-i-blau Constantin Galca s'ha mostrat satisfet després de la victòria per 2-1 contra l'Athletic, de la qual ha destacat "la força i l'entrega" dels seus homes. "Llàstima que no hem pogut sentenciar el partit abans, amb els minuts ho hem anat tenint més a prop", ha comentat el romanès, que ha negat que la salvació sigui un fet. "Caldrà anar a Màlaga amb intensitat, per aconseguir els tres punts".

Galca ha reconegut que l'Athletic ha portat més el pes del partit al primer temps, però que ells han "desgastat" un rival penalitzat per haver disputat l'Europa League pocs dies abans.

Sobre Caicedo, que ha hagut d'abandonar el partit a pocs minuts del final, ha explicat que "ha notat alguna cosa, no sé si ha arribat a trencar-se". També ha revelat que Javi López havia tingut la grip per justificar la seva suplència. El romanès ha dedicat la victòria a la gent que pateix la síndrome de Down, ja que aquest dilluns es celebra el dia mundial d'aquesta malaltia.