Esports 16/04/2016

El Girona guanya a l'Alabès (1-0) i el Llagostera empata en l'afegit contra el Numància (1-0)

Isaac Becerra, protagonista per les seves parades, celebra amb ràbia la victòria a l'Alabès

BarcelonaEl Girona ha guanyat per la mínima a un Alabès que arribava a terres gironines com a colíder de Segona (1-0). El Llagostera ha empatat en l'última jugada a casa del Numància (1-1).

L'Alabès s'ha col·locat molt bé en defensa a la primera part, però al minut 23 els gironins han perforat la porteria. Pere Pons s'ha desfet del defensa amb un túnel i ha cedit la pilota a Dejan Lekic perquè rematés a gol. A la segona part els vitorians han donat un pas endavant i han intentat empatar amb diverses ocasions clares però la bona feina gironina ho ha impedit.

Al primer temps a Sòria, els dos equips han protagonitzat un joc poc vistós sobretot per la pressió alta dels locals. A la represa el domini ha sigut del Llagostera amb quatre ocasions clares. Quan millor estaven els homes d'Oriol Alsina l'àrbitre ha xiulat un penal dubtós a favor de l'equip local. Julio Álvarez l'ha convertit. Tot i el gol, el Llagostera no ha abaixat els braços i en l'última jugada Natalio Lorenzo ha empatat el duel.