SEGONA DIVISIÓ
Esports 21/09/2014

El Betis aixeca el vol a Montilivi i provoca la primera derrota del Girona (1-3)

Felipe Sanchón ha marcat primer però la qualitat de Rubén Castro ha donat el triomf als visitants

Pere Pons, en acció contra el Betis

GironaPrimera derrota del Girona. L'equip de Pablo Machín s'ha vist superat per un Betis molt efectiu en atac en un partit jugat davant un estadi de Montilivi ple per la presència de milers de seguidors del Betis. El Betis, que havia perdut dos partits consecutius, ha aixecat un partit que perdia per 1-0 després del gol de Sanchón, en una errada defensiva visitant.

El Girona ha jugat un bon primer temps, atacant i amb caràcter, però el partit s'ha obert molt i, amb espais, Rubén Castro ha empatat a la contra. Abans del descans, Florian s'ha fet un gol i ha deixat els gironins per sota del marcador.

Machin ha fet canvis a la segona part buscant empatar un partit molt obert, però Castro ha sentenciat un partit que s'ha convertit en un intercanvi de cops en què el Girona ha creat ocasions però no ha pogut tornar a batre Adán.

Girona: Isaac Becerra, Cifuentes, Ramalho, Carles Mas, Florian, David Juncà, Pere Pons, Cristian Gómez (Mata, 46'), Granell (Eloi Amagat, 66'), Felipe Sanchón (Jandro, 66') i Sandaza.

Betis: Adán, Molinero, Perquis, Jordi Figueras, Casado, Xavi Torres, Matilla, Kadir (Pacheco, 60'), Cejudo (Dani Ceballos, 80'), Vincenzo Rennella (Chuli, 70') i Rubén Castro.

Gols: 1-0 Felipe Sanchón (12'), 1-1 Rubén Castro (22'), 1-2 Florian Lejeune, autogol (28'), 1-3 Rubén Castro (70').

Àrbitre: Valdés Aller (Castella i Lleó). TG: Cifuentes, Rennella, Adán, Sandaza, Xavi Torres, Matilla, Pacheco i Ramalho.