Segona Divisió
Esports 09/12/2012

El Girona visita Chapín amb l'objectiu de recuperar el bon to defensiu després de dues derrotes

El tècnic Rubi recupera a Luso i Tébar després de la sanció, per jugar contra el Xerez d'Esteban Viga, que fa quatre jornades que no guanya

Efe
2 min

GironaDesprés de sumar dues derrotes consecutives davant l'Elx a casa (0-1) i al camp de l'Alcorcón (4-1), el Girona afronta la seva visita al camp del Xerez amb la necessitat de trencar aquesta 'miniratxa' de mals resultats i de tornar a la bona línia per mantenir-se a la part alta de la taula.

Per aconseguir-ho, el conjunt català recupera Marcos Tébar i Luso, després de descansar la setmana passada per acumulació de targetes. Precisament la tornada de tots dos a les seves posicions habituals en el doble pivot poden ser les dues grans novetats de l'equip que entrena Rubi. L'entrenador del conjunt gironí també haurà de decidir qui juga a la punta d'atac, posició gens clara en aquest inici de lliga, ja que el tècnic sol alternar Javi Acuña i Benja Martínez en la titularitat.

Rubi no està preocupat per la doble derrota soferta en aquestes dues últimes setmanes: "La resposta de l'equip en els entrenaments em deixa molt tranquil", encara que hem basat la setmana a tornar una mica enrere per poder ordenar de nou l'equip, sobretot en aspectes defensius". El tècnic català adverteix que encara que el Xerez no està al capdavant en la classificació, "té una dinàmica actual molt bona" i que el Girona visita els de Jerez "en un moment en el qual han revertit una situació complicada".

Sobre la seva visita a Chapín, Rubi opina que el partit "no tindrà res a veure amb el d'Alcorcón, ni en gols, ni en la manera de jugar-lo". "Sense ser un equip que domini molt el joc, si és un conjunt que pot fer-te gol en jugada elaborada o amb futbol directe amb Jose Mari i també poden generar perill amb la pujada dels laterals a l'atac", ha afegit.

En qualsevol cas, el conjunt català, quart en la taula amb 30 punts, està a només un de signar la seva millor primera volta en els cinc anys que fa que militant a segona divisió A i espera poder superar aquesta marca a Chapín.

El Xerez, per la seva banda, vol tornar al bon camí de resultats, al municipal de Chapín. Per a aquest partit, el tècnic, Esteban Vigo, compta amb les baixes de Redondo, lesionat la setmana passada a Còrdova, i Íñigo Vélez, que ja compleix un mes fora dels terrenys de joc a causa d'una lesió. Al lesionat Redondo el substituirà al centre de la defensa David Prieto, amb menys opcions per a Álvaro Silva.

Esteban Vigo ha anunciat que no alinearà des de l'inici el davanter José Mari Romero, que aguantarà a la banqueta a l'espera de minuts després d'haver tornat fa poc una vegada recuperat de la seva operació de pubàlgia.

Alineacions probables:

Xerez: Chema; Cámara, Bouzón, Prieto o Silva, Mendoza; Keita, Rueda, Rey, Joselito Vega; Maldonado i Tato.

Girona: Mallo; José, Migue, Chus Herrero, David García; Juanlu, Marcos Tébar, Luso, Felipe; Jandro i Benja.

Àrbitre: Martínez Munuera (Comitè Valencià).

Estadi: Chapín.

Hora: 17.00.

stats