SEGONA DIVISIÓ
Esports 07/09/2012

El Girona no es refia d'un Hèrcules que arriba a la quarta jornada com a cuer

L'equip de 'Rubi' s'enfronta a un Hèrcules del que desconfia precisament per la seva condició d'únic equip de la categoria que encara no ha sumat ni un punt

Efe
2 min

GironaEl tècnic Joan Francesc Ferrer 'Rubi', que ha inclòs com a novetat en l'expedició el jove del filial Pere Pons, ha assegurat que serà aquest el partit més complicat dels que ha afrontat fins ara. Més enllà de Pons, migcampista de només dinou anys, també són novetat en la convocatòria el davanter Javi Acuña, que entra per primera vegada, i el lateral Luso González.

Rubi no es refia d'un Hèrcules "que ha fet millor futbol del que diuen els seus resultats" i adverteix que el rival voldrà sortir costi el que costi "de la situació actual i això farà que, per a ells, no sigui una trobada més, perquè buscaran la primera víctima". El partit serà especial per a Felipe Sanchón, que fins aquest estiu formava part de la plantilla alacantina però que a última hora van obrir la porta de sortida i que ha assegurat no sentir rancor, sinó sol "indiferència", cap als responsables de la seva marxa.

L'Hèrcules, de la seva banda, cuer de Segona Divisió després d'encadenar tres derrotes en les tres primeres jornades de Lliga, buscarà els seus primers punts de la temporada. Així, el xoc es convertirà en un nou judici per al tècnic Juan Carlos Mandiá, la dimissió del qual ja havia demanat un sector de l'afició en el primer partit de la temporada a casa davant de l'Elx. Mandiá arrossega el dubte per al partit de l'extrem Gilvan Gomes, amb problemes físics i que, en cas de no estar en condicions, seria reemplaçat per l'holandès Jeffrey Sarpong en una alineació que, a part d'això, serà la mateixa que la de l'última jornada davant l'Alcorcón.

La novetat en la convocatòria pot ser l'entrada del migcampista Edu Bedia després de completar la seva primera setmana d'entrenaments amb la plantilla, mentre que l'altre futbolista contractat abans del tancament del mercat de fitxatges, Daniel García 'Toti', no estarà per problemes físics.

Alineacions probables:

Hèrcules: Falcón; Pere, Mora, Cabrera, Peña; Arbilla, Escassi; Sardinero, Fran Mérida, Gilvan o Sarpong; i Braulio.

Girona: Mallo, José, Migue, Chus Herrero, David García, Juanlu, Garmendia, Marcos Tébar, Felipe Sanchón, Jandro i Benja.

Àrbitre: Mariscal Sánchez (Col·legi Andalús).

Hora: 20.00 h.

stats