Publicitat
Publicitat

GIRONA FC

Pablo Machín: "La contundència ens ha penalitzat"

El tècnic sorià valora el joc dels seus, però es queixa per la falta d'efectivitat

Pablo Machín no ha amagat al final de la derrota del Girona a Bilbao el seu malestar per haver ofert massa facilitats a un rival que n'ha tingut prou amb molt poc per desequilibrar el marcador. "Hem d'assumir i aprendre que l'elit no perdona, ens han generat molt poc perill", ha explicat.

El tècnic sorià ha assegurat que "els dos gols són evitables” i que no serveix de res "donar la cara si després marxem de buit". "Era un partit molt complicat. Per ocasions i acostament hem fet mèrits, però la contundència ens ha penalitzat. Els hem posat les coses difícils però no n'hi ha hagut prou, tot i que hem donat la cara". El gol de Muniain ha estat un càstig massa sever en la primera badada defensiva greu dels gironins. "Era gairebé la primera aproximació i l'única centrada que no hem pogut defensar en condicions, no ens mereixíem un càstig així", ha confessat abans d'explicar les conseqüències que aquest desavantatge ha tingut entre els seus jugadors.

"Hem navegat contra corrent i hem fet prou futbol per obtenir un premi més gran. Podria estar aquí explicant les coses bones que hem mostrat i treure pit, però la realitat és la que és i, si volem progressar, hem de ser crítics amb nosaltres mateixos". Persistir en els ideals serà clau per treure's l'espina de la primera derrota en l'elit com més aviat millor. "Confiem en el que tenim i, si fa falta, generarem el doble per aconseguir els nostres objectius. Tenim capacitats per fer més bé les coses", ha conclòs, amb un to enrabiat.

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT