SEGONA DIVISIÓ
Esports 04/02/2013

El Girona perd gas però no cedeix posicions en la classificació

Dissabte que ve, la plantilla gironina té una bona oportunitat de sumar punts, encara que arribarà a Montilivi un Hèrcules en ratxa

Efe
2 min
Els jugadors del Girona celebren un gol a Montilivi

GironaEl Girona, que només ha sumat quatre punts en els cinc partits de futbol jugats aquest any, ha perdut gas amb l'entrada de 2013, però sense que aquesta situació repercuteixi en la seva classificació, ja que es manté tercer i, per tant, en lloc de promoció d'ascens.

L'equip de Joan Francesc Ferrer 'Rubi' va estar algunes setmanes a la segona plaça de la taula i va arribar a tenir fins a vuit punts d'avantatge en relació amb el primer conjunt que no entrava en les posicions de promoció. Aquesta diferència s'ha vist retallada ara, després d'encadenar tres derrotes, un empat i una sola victòria en aquest últim mes i mig de competició.

En aquest tram del calendari, el quadre gironí no sap el que és guanyar en les sortides, ja que va empatar al camp del Reial Madrid Castella (0-0), va perdre a la Nova Creu Alta contra el Sabadell (4-1) i, aquest diumenge, també ho va fer al Toralín contra la Ponferradina (2-0).

A casa ha caigut contra l'Almeria (0-1) i guanyat el Guadalajara (2-0) per completar una ratxa que el migcampista Jandro Castro reconeix que no és "tan positiva com ho era abans", encara que subratlla que l'equip ha visitat en aquest temps "camps difícils". "Quan parlo de dificultat parlo dels rivals, però també dels terrenys de joc que ens hem trobat", ha assenyalat Jandro en clara al·lusió al mal estat que presentaven la Nova Creu Alta i el Toralín.

El jugador no creu que el Girona estigui en un mal moment i puntualitza que les segones voltes "sempre són complicades, perquè tots els equips premen molt".

Dissabte que ve, la plantilla gironina té una bona oportunitat de sumar punts, encara que arribarà a Montilivi un Hèrcules en ratxa. "Arriben en un bon moment, perquè estan sortint de baix, però nosaltres ens hem guanyat un respecte com a locals i també s'ha de tenir en compte", ha sentenciat Jandro.

Per a aquest partit, Rubi recuperarà el màxim golejador de l'equip, Benja Martínez, i és més que probable que també pugui comptar amb Moisés Hurtado, reforç de luxe arribat al mercat d'hivern.

L'altre fitxatge de la setmana passada, Gerard Bordas, ja va debutar amb uns minuts a Ponferrada i està convençut que el Girona sortirà del "petit mal moment si és que anar tercers a la taula és un mal moment".

stats