SEGONA DIVISIÓ
Esports 15/12/2012

El Girona derrota el Vila-real i puja fins la segona posició (2-0)

Benja i Jandro, aquest de penal, han fet els gols dels gironins davant un rival que ha acabat amb 10 homes

El Girona, celebrant el gol de Jandro

GironaEl Girona segueix en forma i ha derrotat un dels candidats a l'ascens, el Vila-real, per 2 a 0. Després d'un primer temps igualat, el golejador Benja ha marcat a la sortida d'un corner i Jandro ha fet el segon de penal per als homes de Rubi, que dormen en la segona posició en espera del resultat de l'Almeria. En la darrera jugada del partit Acuña hauria pogut fet el tercer gol local, però el seu xut ha anat al travesser.

La primera part ha tingut poca història ja que els dos equips han mostrat molt respecte al rival, amb poques arribades de perill. Les dues úniques destacables han estat un xut llunyà de Cavenaghi i una rematada de cap del central Mellberg. A la segona part tot ha canviat, amb Benja fent de cap el primer gol als 6 minuts.

El gol ha fet despertar el Vila-real, que en els minuts següents ha demanat un penal per caiguda de Mussachio. Als 65 minuts Cavenaghi ha perdonat l'empat tot sol davant Dani Mallo. Al minut 80, Mellberg ha vist la segona groga per mans dins de l'àrea i ha deixat els seus amb 10 homes. Jandro no ha fallat, marcant el seu tercer gol de penal de la temporada.

Amb el triomf, el Girona FC recupera la segona posició de la taula a l'espera del que passi aquest diumenge a l'Elx-Almeria. Per la seva banda el Vilarreal s'allunya dels llocs de cap de la taula.

Fitxa tècnica

2 - Girona FC: Mallo, Jose, Migue, Chus Herrero, David Garcia, Tebar, Luso, Juanlu (Pere Pons, minut 65), Jandro (Jofre Mateu, minut 85), Felip i Benja (Acuña, minut 70)

0 - Vila-real: Mariño, Javi Venta, Musachhio, Melberg, Joan Oriol, Bruno, Manu Trigueros, Cani, Hernan Pérez, Uche (Pandiani, minut 83), Cavenaghi

Gols: 1-0, m.51: Benja. 2-0, m.81: Jandro, de penal.

Àrbitre: Eduardo Prieto Iglesias, comitè navarrès. Va mostrar targeta vermella per doble groga al visitant Mellberg i grogues al local Tébar (minut 54) i als visitants Manu Triguero, Bruno, Cani i Mariño.

Incidències: 4.763 espectadors a Montilivi