Esports 15/05/2016

El Girona aguanta contra l'Elx amb un home menys(1-1)

L'àrbitre Eiriz Mata ensenya la targeta vermella a Pedro Alcalá

BarcelonaEl Girona ha empatat a casa de l'Elx amb un home menys (1-1). A la primera part han estat millor els gironins però a la segona part l'Elx ha estat superior gràcies a la superioritat numèrica des del minut 40.

Els gironins han sortit intensos i s'han avançat al minut 9 amb el gol d'Álex Granell. L'Elx ha intentat empatar el duel tímidament però l'equip de Pablo Machín ha estat més a prop de fer el segon. Abans d'acabar la primera part Pedro Alcalá ha vist la segona targeta groga que ha acabat passant factura.

A la represa els locals s'han fet més forts. Al minut 75 un córner picat per l'Elx que Carlos Clerc ha marcat en pròpia porta. A partir d'aquí Isaac Becerra s'ha fet el protagonista del partit parant totes les ocasions que ha tingut els il·licitans.