Esports 20/12/2019

El Girona ha de remuntar per eliminar el Linares (1-2)

Dos gols de Marc Gual a la segona part els classifiquen

El Girona va començar perdent contra el Linares.

BarcelonaEl Girona de Pep Lluís Martí va superar la seva primera eliminatòria de Copa gràcies a dos gols de Marc Gual a la segona meitat que van servir per remuntar contra el Linares Deportivo (1-2), equip líder del grup 9 de Tercera Divisió.

El conjunt local es va avançar al marcador gràcies a un gol matiner, al minut 13, de Fran Lara, que va caçar una pilota dins de l’àrea i amb la seva rematada va batre Riesgo, titular ahir en un conjunt gironí ple de rotacions. El Linares va tenir una nova bona oportunitat deu minuts després, amb una rematada desviada de Josema, si bé el Girona no aconseguia generar perill en un partit travat.

A partir de la represa, però, el conjunt de Pep Lluís Martí va sortir disposat a imposar la seva superioritat i ben aviat va empatar el partit gràcies a un gol de Marc Gual, sis minuts després de la represa. La cara del Girona havia canviat a partir del descans, ja que el tècnic balear va donar entrada a Samu Sáiz i Jairo, que van substituir Calavera i Coris, tots dos amb targeta. El gol va catapultar els gironins en conjunt i Gual en particular, que va aprofitar la nit d’ahir per reivindicar-se. El davanter gironí seria l’autor del doblet que culminaria la remuntada catalana al minut 73, amb una excel·lent definició de vaselina després d’una passada de Jozabed. El Linares gairebé força la pròrroga amb un xut de Chendo que va anar al pal.

El Nàstic elimina l’Olot (3-1)

En les altres eliminatòries d’ahir amb presència catalana, el Llagostera va caure a la pròrroga contra l’Haro (0-1); el Nàstic-Olot també es va decidir en el temps extra, amb golejada final grana (3-1), i el Cornellà va caure als penals contra l’Oriola (0-0, 4-5).