SEGONA DIVISIÓ
Esports 27/12/2012

El Girona aprova una ampliació de capital i tancarà la temporada amb superàvit

Per dur a terme aquesta nova ampliació s'emetran 55.600 noves accions, amb un valor nominal de 10 euros cadascuna

Efe
1 min

GironaEl Girona FC ha celebrat la junta general d'accionistes en la qual ha aprovat una ampliació de capital social per compensació de crèdits i, en conseqüència, amb dret d'adquisició preferent, per import de 556.000 euros. Per dur a terme aquesta nova ampliació s'emetran 55.600 noves accions, amb un valor nominal de 10 euros cadascuna.

L'adquisició d'aquestes noves accions suposarà que el club tingui aquesta temporada un superàvit de 200.000 euros, segons les previsions anunciades pel president, Joaquim Boadas, de manera que el deute acumulat de l'entitat baixarà dels 2.600.000 euros actuals a poc més de dos milions. En aquesta junta també s'han ratificat els nomenaments dels nous consellers Carles Lugo i Maria de la Creu Guerrero i s'han acceptat les dimissions al Consell de Ricard Dilmé i Dani Alonso.

Segons ha expressat al final de l'acte el president, Joaquim Boadas, el Girona "ha reduït el passiu de l'entitat en gairebé 600.000 euros" i camina feia "l'equilibri del patrimoni net de la societat". "En els gairebé tres anys que aquest grup porta al club, hem rebaixat el deute de l'entitat de vuit milions a poc més de dos", ha afegit.

El club també ha anunciat avui que el primer partit del 2013, en què el Girona FC jugarà a casa davant l'Almeria, serà 'Dia de l'Abonat', de manera que cada soci podrà aconseguir dues invitacions i, si lliura una joguina, tindrà una entrada suplementària. El partit es jugarà el dia de Reis a les dotze del migdia.

stats