Esports 02/04/2016

Golejada plàcida de l'Atlètic de Madrid al Betis (5-1)

Els jugadors i el cos tècnic de l'Atlètic de Madrid celebren el gol  de Juanfran

BarcelonaL'Atlètic de Madrid ha golejat per 5-1 un Betis que no ha oposat resistència i fa els deures, a l'espera del que passi entre Barça i Madrid. El conjunt de Simeone ha dominat un partit molt seriós en defensa malgrat la plaga de lesions que afecta Godín, Giménez i Savic. Però Lucas Hernández i Nacho Monsalve, en el dia del seu debut, han respost amb nota.

La bona feina al darrere ha evitat que els bètics tinguessin ocasions clares. El domini matalasser ha començat al minut 37, quan Fernando Torres ha marcat l'1-0 picant la pilota per sobre d'Adán. La següent jugada també s'ha traduït en gol. El porter no ha encertat a atrapar una passada tova de Griezmann que ha acabat al fons de la xarxa.

A la segona part el setge de l'Atlètic ha continuat amb el 3-0 de Juanfran. Els de Simeone complien a la perfecció, però una errada d'Oblak l'ha aprofitat Rubén Castro per fer el gol de l'honor. Però no hi ha hagut emoció perquè Griezmann i Thomas han ampliat el marcador al tram final.