PRIMERA DIVISIÓ FEMENINA
Esports 16/01/2012

Golejades del Barça i l'Espanyol i important victòria de l'Estartit

L'última jornada de la primera volta de la Primera Divisió femenina es va tancar amb victòries del Barça, l'Espanyol i l'Estartit i un empat del Sant Gabriel. Les blaugranes van resoldre el difícil desplaçament a Huelva amb una contundent victòria (0-3), amb dos gols d'Olga i un de Soni, per seguir comandant la classificació tres punts per sobre de l'Athletic, que també va golejar. Per la seva banda, l'Espanyol va endur-se el duel contra el Prainsa Saragossa (4-0) gràcies a l'encert de Willy a la primera meitat i Sara Serna, Monforte i Maripaz, que continua liderant la classificació de màximes golejadores, després del descans. L'altra victòria de la jornada va ser la de l'Estartit al camp de la Reial Societat, un dels feus més complicats. Un gol de Gonçalves al minut 68 va donar tres punts d'or a les noies de Rafel Gil, que es distancien una mica de la zona de descens. L'únic català que no va guanyar va ser el Sant Gabriel, que només va poder sumar un punt contra el Lagunak en un empat sense gols a Sant Adrià.