BARÇA

Gerardo Martino: "Tenim un compromís amb la forma de guanyar, amb l'espectacle"

El tècnic deixa clar que "M'agradaria poder donar més minuts a Sergi Roberto"

Gerardo Martino ha celebrat el triomf contra el Granada i afirma que "hem controlat bé els temps del partit, interpretant quan calia ser ràpid, quan calia ser pausat... crec que tot l'equip ha fet bé la seva feina.  Probablement encara patim en el temps global amb la pilota". Martino ha admès que "tenim un compromís amb l'estètica, al Barça. Tenim un compromís amb la forma de guanyar, amb l'espectacle. Ha estat un bon partit, he vist un bon Barça. Potser jo sóc diferent, ja que m'agrada un joc de tres tocs i un joc de 20 tocs. Treballem per divertir la gent". 

Sobre els dos primers gols, l'argentí ha dit "han estat penal; els he vist a la televisió i són penal. Els jugadors han parlat entre ells qui el tirava, jo no els he dit res. Només els demano que no facin una escenari discutint", ha afegit amb un somriure.

Martino ha admès que "no és fàcil explicar o parlar de Sergi Roberto perquè tinc una idea d'ell, com a futbolista, totalment contradictòria amb els minuts que juga. Segurament serà la bandera del club en el futur. A nosaltres no ens ha demostrat res, ja que sabem com juga. Hi confiem molt".  Preguntat sobre Iniesta, Martino ha afirmat que "Iniesta ha estat el millor jugador sobre la gespa. Pot fer de tot, quan juga així, quan supera jugadors, quan encara, és clau".

El tècnic de Rosario ha deixat clar que "no vull posar excuses amb les lesions o les baixes. Ens toca buscar solucions i evitar que el dia que tornin Messi o Valdés, semblin salvadors. No ens podem queixar amb una plantilla com aquesta".