PRIMERA DIVISIÓ
Esports 20/03/2012

El jugador del Granada Martins, expulsat dissabte, jugarà avui ja que el Comitè de Competició no es va reunir en festiu

El migcampista portuguès del Granada CF, Carlos Martins, ha entrat finalment en la convocatòria del seu equip, ja que la sanció per haver estat expulsat en el partit anterior l'haurà complir en la jornada del cap de setmana

Efe
1 min

BarcelonaEl Granada ha confirmat que ha rebut una notificació del Comitè de Competició indicant que la reunió d'avaluació d'incidències de la jornada número 28, que finalitza aquesta nit amb el partit Espanyol-Racing de Santander, se celebrarà el proper dimecres 21 a partir de les 14.00 hores. El Comitè no s'ha reunit dilluns ja que era festiu a Madrid.

Per això, Martins ha entrat en la convocatòria, que finalment és de vint futbolistes, per viatjar demà amb l'equip a Barcelona i podrà participar en el xoc que es disputarà a la nit al Camp Nou.

La sanció al portuguès per haver estat expulsat en el partit disputat davant l'Sporting de Gijón, el passat dissabte, la de complir en la jornada del cap de setmana, pel que serà baixa per al xoc de la jornada 30 que el Granada jugarà a Los Cármenes contra el Sevilla.

stats