PRIMERA DIVISIÓ
Esports 20/11/2011

El Granada-Mallorca, suspès definitivament per l'agressió a un dels líniers

El partit que tancava la jornada d'ahir a Primera s'ha suspès als 60 minuts de joc després de que un objecte fes una ferida al cap d'un dels jutges de línia

Ara
1 min
L'assistent de Clos Gómez que ha rebut l'impacte d'un objecte al camp del Granada

GranadaUn dels assistents de Clos Gómez ha rebut l'impacte d'un objecte llançat des de la grada a l'estadi de Los Cármenes al minut 63 del partit que disputaven Granada i Mallorca. En el moment de l'agressió el resultat era de 2-1 a favor dels locals.

Just en el moment dels fets, el jutge de línia controlava un servei de cantonada del Mallorca just davant d'una zona on es solen posar els aficionats més radicals del Granada. Un paraigües ha impactat amb el cap de l'assistent, qui ha rebut les assistències dels serveis mèdics amb sang a l'orella. Clos Gómez ha decretat la suspensió del partit, que es trobava just en el minut 63 de joc. La policia va endur-se del camp a un sospitós del llançament de l'objecte.

"Un jove marroquí de 17 anys"

El president del Granada, Quique Pina, ha parlat amb diferents mitjans de comunicació per demanar una mica de "comprensió doncs l'agressor és un jove menor d'edat, marroquí, d'un centre de menors. Quina culpa tenim al club si tira un paraigües un dia de pluja?"

stats