LLIGA ASOBAL
Esports 10/04/2015

El Fraikin Granollers no es deixa sorprendre pel Ciudad Encantada (28-24)

Després d'un primer temps molt dolent, l'equip vallesà ha reaccionat a la segona part

Juan del Arco / XAVIER SOLANAS / FRAIKIN GRANOLLERS

GranollersEl Fraikin BM. Granollers ha sumat la dissetena victòria de la lliga Asobal després de derrotar per 28-24 al Globalcaja Ciudad Encantada de Conca. La primera meitat l'ha dominada el conjunt visitant, que guanyava per quatre gols, però les aturades de Pejanovic han evitat que la ferida fos més greu. A la segona part, l'equip local ha estat superior i ha sumat els dos punts. Amb aquest resultat, el Granollers segueix ferm en la tercera posició.

Durant tota la primera meitat el handbol no ha fet acte de presència a Granollers. Els primers 30 minuts han estat dels pitjors de la temporada al Palau Olímpic, principalment amb el joc del conjunt local. L'equip dirigit per Carlos Viver era inferior a un Ciutat Encantada ple de lesions, que s'està jugant no baixar a Divisió de Plata. El Globalcaja ha arribat a tenir fins a 4 gols de diferència a favor en diferents etapes del primer període, fins al minut 25, quan el Granollers ha aconseguit un parcial de 3 a 0 (11-12, m. 28). Si no fos per les intervencions del porter Pejanovic, aquest cop inspirat, els de Conca s'haguessin pogut escapar més en el marcador.

Només 5 minuts ha necessitat el Granollers per donar la volta al marcador. Els locals han saltat a la pista amb ganes de guanyar el partit i un parcial de 3-0 (14-13, m. 35) ha marcat el camí. Un altre parcial de 4-0 ha obert una escletxa al marcador (18-15, m. 43) favorable als catalans. Ferran Solé ha estat el el gran líder de l'atac granollerí -amb 8 gols-, mentre que Pejanovic ha aturat més del 50% dels llançaments.

Fitxa tècnica:

28 - Fraikin BM Granollers (11+17): Pejanovic (Sastre, ps); E. Pérez (-), Blanxart (1), Cañellas (1), Capdevila (-), M. García (-), A. Pérez (4), Figueras (2), Solé (8, 2p), J. Puig (-), Ruiz (3), S. Puig (-), Grundsten (3), de Toledo (2), Del Arco (4).

24 - Globalcaja Ciudad Encantada (13+11): Oliva (Ibañez, ps); Moya (5, 4p), Fernández (1), Pérez-Ortiz (1), Tolmos (3), Esquer (1), Bungué (5), Marchan (2), Agustín (1), Valles (4), López (-), Frade (1).

Marcador cada cinc minuts: 1-1, 2-4, 4-6, 5-9, 8-11, 11-13 (descans) 13-13, 14-15, 18-15, 21-18, 26-21, 28-24 (final)