HANDBOL
Esports 13/09/2013

El Fraikin Granollers encara el debut a la lliga Asobal carregat d'il·lusió

L'equip vallesà ha fet una bona pretemporada, amb les novetats del porter argentí Shulz i el central Ruiz

Efe
1 min

GranollersP { margin-bottom: 0.21cm; }

P { margin-bottom: 0.21cm; }El Fraikin Granollers arrenca aquest dissabte (20.15 hores) la Lliga Asobal amb una visita a la difícil pista del BM Aragón, equip que va aconseguir la passada temporada la cinquena plaça del campionat que donava accés a la Copa EHF i va deixar fora el Granollers, que va acabar sisè.

Dels onze partits que l'equip vallesà ha disputat al pavelló Príncep Felip de Saragossa, només ha aconseguit una victòria -fa 4 temporades-, 2 empats i 8 derrotes. Per aquest motiu, el tècnic del conjunt català, Toni García, és conscient del complicat que és el debut de lliga.

El Granollers ha patit molts canvis respecte a la temporada passada. Les absències més importants són les del porter Gonzalo Pérez de Vargas, que estava cedit pel Barça,i la del central Aidenas Malasinskas, que es va incorporar a les files del Naturhouse la Rioja, mentre que el porter Manel Pérez i el pivot Ivan Raigal van anunciar seva retirada de les pistes.

En l'apartat de reforços, s'han incorporat a la plantilla catalana el central Álvaro Ruiz, anteriorment a l'Osca, i el porter argentí Matías Schulz, de l'Anaitasuna.

Per al partit del debut, Toni García compta amb els dubtes de Moisès Blanxart, amb problemes al turmell, Álvaro Ruiz, lesionat a l'espatlla, i David Resina que ha estat aquesta setmana amb la grip.

L'equip català ha disputat sis partits de pretemporada, on ha mostrat una bona imatge i també s'ha classificat per a la final de la Supercopa de Catalunya, en què s'enfrontaran al Barcelona en una data encara per confirmar.

stats