MUNDIAL DE CLUBS
Esports 12/12/2017

El Gremio obté el bitllet per a la final del Mundial de Clubs a la pròrroga (1-0)

El conjunt brasiler guanya amb un gol d'Everton i dissabte serà el rival del Madrid o l'Al-Jazira

Els jugadors del Gremio de Porto Alegre, celebrant el gol d'Everton a la semifinal del Mundial de Clubs

BarcelonaUn gol d'Everton als cinc minuts de la pròrroga ha servit perquè el Gremio de Porto Alegre aconseguís el bitllet per a la final del Mundial de Clubs. La victòria dels brasilers contra el Pachuca mexicà (1-0) classifica l'equip per a la final de diumenge, on s'enfrontaran als guanyadors de la segona semifinal, que aquest dimecres enfrontarà el Reial Madrid amb l'Al-Jazira.

El campió de la Copa Libertadores, favorit, ha necessitat el temps suplementari per superar el representant de l'Amèrica del Nord, l'Amèrica Central i el Carib. Un rival fort físicament i sòlid en defensa, que gairebé no ha concedit ocasions.

El partit, lent i amb poc ritme, s'ha resolt al minut 95, quan Everton ha rebut la pilota procedent d'un fora de banda, ha entrat a l'àrea i ha xutat la pilota a l'escaire.