FUTBOL
Esports 27/06/2011

Seguidors del River destrossen les instal·lacions de l'estadi Monumental després del descens del seu equip

Els aficionats violents van intentar agredir els mateixos jugadors del seu equip quan va finalitzar el partit. La policia va dispersar els seguidors amb camions carregats d'aigua i gasos lacrimògens. Els aldarulls han provocat com a mínim un mort i una setantena de ferits

Agències
1 min

BarcelonaEl descens del River Plate a la Segona Divisió argentina va acabar amb disturbis als voltants de l'estadi Monumental. Centenars de policies van intentar dispersar nombrosos seguidors del mític equip argentí amb camions carregats d'aigua i gasos lacrimògens.

Els aficionats violents van llançar pedres i altres objectes contundents contra les instal·lacions del club i van atacar unitats mòbils de cadenes de televisió que transmetien els fets. Com a mínim cinc cotxes van ser incendiats a l'aparcament de l'estadi i el bar dels socis del club ha quedat pràcticament destruït.

Nombrosos seguidors van intentar saltar al camp per agredir els mateixos jugadors del River, que van haver d'esperar-se uns minuts al mig del camp rodejats de policies, un cop finalitzat el partit.

Un cordó policial format per un centenar d'agents va aconseguir que la plantilla del Belgrano abandonés l'estadi sense patir cap agressió.

Els aldarulls haurien provocat com a mínim un mort i una setantena de ferits.

stats