ESPANYOL
Esports 11/05/2011

Guanyar per poder somiar fins al final

L'Espanyol vol continuar somiant jugar a Europa la temporada vinent, i per fer-ho necessita guanyar sí o sí el València. Els de Pochettino volen mantenir les opcions fins a l'última jornada de Lliga.

Martí Molina
2 min
Mauricio Pochettino donant indicacions a l'asturià Luís Garcia durant l'últim partit al Camp Nou.

Barcelona.A l'Espanyol li queden tres finals per poder ser a Europa la temporada vinent. Després d'una primera volta brillant i d'un segon tram de la temporada en què han deixat escapar força punts, els periquitos necessiten comptar per victòries els tres partits que falten per acabar la Lliga. El primer, aquest vespre, contra un València que vol confirmar la seva tercera plaça, que li donaria accés directe a la Champions.

Un enfrontament que els blanc-i-blaus podran disputar amb els davanters Iván Alonso i Dani Osvaldo, recuperats de les molèsties musculars. El lateral esquerra Víctor Álvarez és l'única novetat en la convocatòria, en detriment del migcampista David López.

Mauricio Pochettino no preveu grans canvis en l'onze inicial, en què el principal dubte és Joan Verdú. El tècnic pot situar el migcampista a la banda dreta, com aquest diumenge contra el Barça, o fer-lo jugar a la mitja punta. L'altra opció seria deixar-lo a la banqueta i que Iván Alonso entri al seu lloc, tot i que sembla poc probable. En defensa, Galán i Chica jugaran als laterals i Amat i Raúl Rodríguez seran la parella de centrals. Javi López i Javi Márquez formaran el doble pivot. I en atac, si finalment juga Verdú al mig, Luis García jugarà a la dreta, Callejón a l'esquerra i Osvaldo en punta.

D'altra banda, el València arriba al partit conscient que té la tercera posició a tocar, però que encara li falten quatre punts per assegurar-se-la de manera matemàtica. El conjunt xe estarà pendent del Vila-real, que des d'una hora abans estarà jugant a casa contra l'Almeria.

En clau estrictament esportiva, l'equip que entrena Unai Emery no podrà comptar amb el migcampista Pablo Hernández, que s'afegeix a la de Tino Costa. Encara que la principal novetat en l'equip titular pot ser el retorn del porter César Sánchez, ja que Vicente Guaita és dubte per un procés víric.

stats