LLIGA DE CAMPIONS
Esports 01/05/2013

Guardiola: "Juguen dos equips fantàstics, tot pot passar al Camp Nou entre Barça i Bayern"

El tècnic català ha donat una conferencia sobre lideratge esportiu a Colòmbia

Ara
2 min
Un intel·lectual creu que Guardiola farà "més femení" el joc del Bayern

BarcelonaJosep Guardiola ha protagonitzat una conferència a Bogotà (Colòmbia) en què ha parlat sobre les semifinals de la Champions que van disputar Reial Madrid i Borussia de Dortmund, així com del Barça i el Bayern, i ha afirmat que al Camp Nou "juguen dos equips fantàstics" i que "tot pot passar". "Són equips que han tingut un domini extraordinari de les seves lligues, i el que han aconseguit aquesta temporada és molt merescut. Estic molt impacient. Un pronòstic? Sóc molt dolent pronosticant ...", ha admès Guardiola.

Segons informen els mitjans colombians, sobre el Madrid-Dortmund ha afirmat que "ha estat un partit molt emocionant. El resultat va ser ampli en el partit d'anada, i amb el Reial Madrid un no pot dir que alguna cosa s'acaba fins que l'àrbitre xiula el final. Ho dic per experiència". Sobre el futbol alemany, ha comentat que "crec que el futbol alemany ha estat molt fort aquest any, però el futbol espanyol, gràcies a dues persones importantíssimes com Luis Aragonés i Vicente del Bosque, ha arribat a nivells alts. La Premier d'Anglaterra sempre està entre les tres primeres; Itàlia ha baixat una mica".

Sobre noms propis, Guardiola ha parlat de Cruyff i ha recordat com ell "ho va començar tot. Ha estat la persona més influent al club. Tots tenim la capacitat de fer les coses, però ell va aportar una idea partint del no-res, jo no hauria estat capaç de construir una cosa des de l'inici. No m'imagino el Barça actual sense el que va fer ell fa 20 anys. Li tinc un agraïment etern". De Messi ha afirmat que "ha estat part fonamental de la meva formació com a entrenador, he après molt d'ell, és un plaer poder veure com juga", va dir. A més, ha afirmat que molts dels actuals jugadors del Barça "seran els entrenadors del futur".

stats