FUTBOL

Guardiola: “No seria bo que anés al Madrid. No encaixem”

El tècnic bromeja amb un periodista que el qualifica d’independentista i se centra en com superar les baixes importants del Bayern

A poques hores de viatjar a Mönchengladbach per al partit del Bayern de dissabte, Pep Guardiola s’ha presentat aquest matí a una altra taula rodona amb els periodistes per comentar l’actualitat. Durant el repàs no podia faltar la referència al tempteig que havia fet  el Reial Madrid a l’entorn del tècnic català de cara al futur. Quan un periodista alemany li ha preguntat divertit sobre si acceptaria una oferta del club blanc ara que “allà va malament tot el que pot anar malament”, Guardiola ha respost, també somrient: “No seria bo. No encaixaríem”. “Per què dóna suport als separatistes de Catalunya?”, ha repreguntat animat el mateix periodista. “No vagis per aquí”, ha esclatat a riure l’entrenador del Bayern.

Més enllà del to distès d’avui, el líder bavarès visita dissabte el Borussia Mönchengladbach, quart a la Bundesliga, amb certes preocupacions. Les baixes d’Alaba, Douglas Costa i Arjen Robben són més llargues del que s’havia apuntat inicialment. El totterreny austríac, amb una lesió capsular al turmell, ja no reapareixerà fins a l’inici de la segona volta, al gener. Douglas es perdrà segur el partit de Champions a Zagreb de dimecres que ve, i l’estat de Robben és una incògnita. “Ell coneix millor que ningú el seu cos i diu que no està bé”, va raonar Guardiola, que, en canvi, pot celebrar que Ribéry, lesionat des del març, reapareixerà en breu ja que l'ha convocat, i que Thiago i Bernat també podrien jugar alguns minuts abans que acabi l’any. En tot cas, sembla que Guardiola arribarà a Mönchengladbach als 100 partits sense repetir onze.