BUNDESLIGA
Esports 21/02/2015

El Bayern goleja per 0-6 al Paderborn en una nova exhibició ofensiva

Lewandowski i Robben han marcat dos gols en una golejada dels homes de Guardiola

Thomas Müller (Bayern), lluitant amb Huenemuller del Paderborn

BarcelonaDesprés d'empatar contra el Xakhtar, el Bayern ha recuperat la capacitat golejador en golejar per 0-6 el Paderborn. Els homes de Pep Guardiola mantenen el liderat amb comoditat en espera del partit del segon classificat, el Wolfsburg. El Bayern, amb un partit més, li treu 11 punts.

L'equip bavarès ha marxat al descans guanyant per 0-2 gràcies a dos gols de Lewandowski. A la segona part, el local Hartherz ha vist la vermella i el Bayern ha fet festa grossa en marcar quatre gols en els darrers minuts. Robben, de penal, ha fet el 0-3 als 63 minuts, Ribéry ha fet el 0-4, el jove Weiser el 0-5 i Robben el darrer gol.

El Schalke 04, rival del Madrid, ha empatat 1-1 a casa amb el Werder Bremen. I el Bayer Leverkusen ha empatat 2-2 al camp del Wolfsburg.