L'Arsenal, darrera víctima d'un Manchester City imparable (3-1)

L'equip de Guardiola s'ha deixat només dos punts en les primeres 11 jornades

T.p.
De Bruyne i Sané, celebrant un gol del belga

Barcelona31 punts de 33. El Manchester City de Pep Guardiola viu un moment dolç de joc i s'ha desfet de l'Arsenal en una nova exhibició de joc ofensiu. Els 'citizens', que venien de guanyar 2-4 al camp del Nàpols a Europa, han imposat el seu joc a un Arsenal lluitador.

De Bruyne, un dels millors jugadors del partit, ha fet el primer gol abans del descans. A la segona part, Agüero ha fet el 2-0 després d'un penal de Monreal sobre Sterling. Lacazzette ha marcat el gol dels londinencs al minut 65, però Gabriel Jesus s'ha encarregat de sentenciar el matx vuit minuts més tard.

Morata, celebrant el seu gol al Manchester United

El City té vuit punts més que el Manchester United, després de la derrota dels homes de José Mourinho a Stamford Bridge contra un Chelsea molt superior, gràcies a un bon cop de cap de Morata a la segona part (1-0). El Tottenham és tercer, també amb 23 punts, després de derrotar per 1-0 el Crystal Palace a Wembley. El Chelsea suma 22 punts i és quart. L'Arsenal cau fins a la sisena posició.

A l'altre partit del dia, l'Everton ha derrotat 3-2 el Watford, un partit que perdia per 0-2, i surt de la zona de descens.