PREMIER LEAGUE
Esports 23/10/2016

El Manchester City punxa amb el Southampton i ja fa 5 partits que no guanya (1-1)

L'equip de Guardiola, castigat per una greu errada de Stones al primer temps

Guardiola, enfadant contra el Southampton

BarcelonaEl Manchester City de Pep Guardiola ja encadena cinc partits sense guanyar, tres de la Premier i dos de la Champions, després de punxar a casa contra el Southampton (1-1). L'equip de Manchester ha aconseguit dos dels últims nou punts a la lliga, amb dos empats consecutius com a local, i veu com ja no és líder en solitari. Ara suma 20 punts, els mateixos punts que el Liverpool i l'Arsenal. El Tottenham en suma 19.

Guardiola ha tornat a donar la titularitat a Sergio Agüero, però el domini local no s'ha transformat en gol. A més, una greu errada del central Stones ha permès a Redmond marcar el 0-1. A la segona part, el jove nigerià Iheanacho ha entrat per De Bruyne i ha marcat el gol de l'empat. El City ha vist com Fraser Forster aturava tot els seus xuts i, en els últims minuts, Claudio Bravo ha evitat el segon gol visitant a la contra. Criticat després de perdre 4-0 amb el City, Guardiola haurà d'afrontar una nova setmana amb força pressió per part de sectors de la premsa anglesa.