El Manchester City acaba amb el somni del modest Newport County a la Copa

Triomf còmode de l'equip de Guardiola a Gal·les

T.p.
El Manchester City acaba amb el somni del modest Newport County a la COpa

BarcelonaEl Manchester City de Guardiola s'ha classificat per als quarts de final de la Copa anglesa derrotant el Newport County, un club de quarta, per 1-4.

Al descans, el partit continuava sense gols gràcies a la defensa del club gal·lès, que juga la Copa anglesa perquè està federat a la Federació anglesa, on juga a quarta amb alguns jugadors amateurs. A la segona part, dos gols de Foden, un de Sané i un altre de Mahrez han decidit el partit.

També s'han classificat dos equips més de primera, el Watford després de guanyar al camp del Queen's Park Rangers (0-1), i el Brighton & Hove Albion, que ha derrotat el Derby County per 2-1. Tampoc ha fallat el Millwall, de segona, després de guanyar per 0-1 al camp de l'AFC Wimbledon de tercera.