Esports 09/02/2012

Guardiola: "Hem agafat el control del partit i ja no l'hem deixat"

Martí Molina
1 min
Pep Guardiola donant instruccions durant el partit de Copa contra el València.

BARCELONA.L'entrenador del Barça, Pep Guardiola, va sortir a la sala de premsa del Camp Nou satisfet després que el Barça hagués aconseguit classificar-se per a la final de la Copa del Rei. És un fet que va destacar amb insistència: "És la tercera vegada que hi arribem en quatre anys". I, com sempre, va tornar a elogiar els seus futbolistes: "Si alguna vegada dubteu [els periodistes] d'aquests jugadors o de si estan acomodats, abans d'escriure recordeu que han guanyat tots els premis individuals i col·lectius possibles; i que han arribat tres vegades a la final de la competició a la qual es dóna menys valor". Una final, contra l'Athletic Club, que augura que serà "un gran espectacle".

El tècnic del Barça va destacar, una altra vegada, el "bon partit" dels blaugranes per superar el València: "Excepte els primers minuts de cada part, hem agafat el partit, l'hem tingut i ja gairebé no l'hem deixat anar. Sabíem que ataquen molt bé a l'espai perquè tenen homes per fer-ho. No ens podíem tirar molt enrere i a través de Xavi, Thiago i Messi hem pogut fer circular la pilota".

D'altra banda, el tècnic reconeixia que el Barça havia superat un tram dur del calendari, però que ara no es podien aturar: "D'aquí tres dies juguem contra l'Osasuna, i sabem que estem al límit i que si perdem possiblement no arribarem a lluitar per la Lliga. I d'allà a Alemanya, després tornarà a venir el València i anirem al Calderón. No ens podem aturar ara. Hem de competir a la Lliga".

stats