LA LLISTA DE CATALUNYA
Esports 20/12/2010

Guardiola pacta amb Cruyff donar descans a Xavi

El seleccionador català Johan Cruyff donarà avui la llista de convocats per al partit amistós contra Hondures. A banda de Cesc, la baixa més destacada serà la de Xavi, que necessita descansar.

Albert Solé
1 min

BARCELONA.Xavi Hernàndez no serà avui a la llista de convocats de Johan Cruyff. El jugador de Terrassa, tot i que darrerament no ho sembla, encara arrossega molèsties al tendó d'Aquil·les, i l'aturada de vacances li anirà molt bé per descansar. Per això Pep Guardiola i Johan Cruyff han pactat que l'holandès pot convocar tots els jugadors catalans de la plantilla menys Xavi, i així serà. El que Cruyff també ha pactat amb Guardiola, i també amb Pochettino, és la quantitat de minuts que han de jugar els futbolistes per no carregar-los més del compte.

La resta de la convocatòria tindrà també alguns altres condicionants. El primer és el de sempre, el de tots els partits de la selecció en dates nadalenques: que els catalans que juguen a la Premier League -és el cas de Cesc Fàbregas- no podran venir, ja que la lliga anglesa no s'atura per festes, ben al contrari, encara s'hi juguen més partits.

El segon condicionant és la negativa de tres equips de Primera Divisió que aquest any han decidit no deixar que cap dels seus jugadors jugui el partit amb Catalunya: són el València, el Vila-real i l'Almeria. Aquests equips mai havien posat cap impediment a cedir els jugadors, però aquest any han dit que no, igual com havien fet en altres moments el Deportivo i l'Atlètic de Madrid. La resta d'equips de Primera no és que hagin dit que sí, simplement no han contestat, de manera que la FCF interpreta que no hi haurà cap problema.

stats