ELS VESTIDORS
Esports 22/05/2011

Guardiola: "A Wembley hem de ser nosaltres mateixos"

David R. Jover
1 min

Barcelona.Pep Guardiola té clar que el pròxim 28 de maig el seu equip no pot canviar en res. Com a molt, alguns automatismes en funció de com jugui el Manchester United. "Guanyar a Màlaga ens anirà d'allò més bé per encarar la final, però el que hem de tenir clar és que no hem de canviar, hem de ser el Barça en la seva màxima expressió davant de tot el món", va assegurar ahir després del partit

I és que l'entrenador de Santpedor es va mostrar molt content de poder tenir tots els seus jugadors de cara al partit més important de la temporada. "Encara que alguns arribin en més bona forma que d'altres per ritme de partits, tots viatjaran a Londres i això em fa feliç", va comentar un Guardiola que va deixar entreveure una possible titularitat de Carles Puyol. "En Carles té opcions de jugar, és molt important. Ha fet ja quatre sessions d'entrenament amb la resta del grup i avui -per ahir- hauria pogut jugar, però hem preferit reservar-lo", va confessar el tècnic.

Futur esplendorós

El partit d'ahir va servir per veure en acció diversos jugadors del planter. Guardiola va voler lloar, en especial, Sergi Roberto, del qual va dir que "sorprendrà a molts quan es deixi anar" per les seves característiques. El futur, per tant, és seu.

stats